Gisteren ben ik naar de osteopaat geweest en kwam daar helemaal zen weg. Daarna gelijk doorgereden naar stal want ik had les op Boaz. Tref ik Boaz zen liggend in het land aan. Zie foto’s😃
Ik heb me heerlijk even onder de paarden begeven. Boaz heeft mij helemaal besnuffeld en mijn energie opgenomen. En ging vervolgens vele malen achter elkaar gegaapt.
Eenmaal uit het land opgezadeld en wel in de bak waren we nog steeds zen. Jeetje wat liep hij heerlijk zeg. Toen kwam mijn instructrice Wil eraan en die zei even later dat ze het heel fijn zou vinden dat ik in vervolg in de bak met de uitgang afgesloten ging opstijgen. Bleek dat ze vroeger zelf een nare ervaring had meegemaakt. Paard op hol naar de uitgang en Wil was van het paard afgevallen met haar hoofd op het handvat van de kruiwagen en het beton.
Gelijk nadat ze mij dit vertelde was de zen energie verdwenen bij Boaz en mij. Boaz werd kijkerig en het begon ook nog meer te waaien etc.
Ik wil hiermee zeggen dat als iemand iets negatiefs zegt in dit geval voor mijn eigen veiligheid. Neem je dat op in je systeem/energie en dat ga je voelen en uitstralen ook al ben je daar zelf niet zo bewust van.
Boaz is zeer fijn gevoelig eigenlijk bijna alle paarden. Hij reageert direct. Wees dus bewust van jezelf.
Gelukkig zijn we vervolgens wel weer met behulp van Wil in rust/harmonie/balans gekomen.
Zij zegt altijd dat ik moet blijven ademhalen of dat ik even zuchten moet. En meestal gelijk zie je de ontspanning bij het paard. Dank Wil voor je wijze lessen. Ik vind je een kanjer.

​​​​​​​

Written by Sita

Plaats een reactie
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.