In april  2018 heb ik een weekend deelgenomen aan een Reiki 1 cursus bij Buddha & Butterfly op Vlieland. Wat een mooie ervaring was dat met bijzondere inwijdingen in de natuur op Vlieland.
Verder heb ik ook nog paardgereden. Ik mocht op tinkerxfries Dylan genaamd rijden van Manege de Seeruyter. Dat vond ik best wel spannend, hoor.? Op het strand aangekomen wordt er vaak gegalopeerd (en soms in een best hoog tempo) dat is niet aan mij besteed. Maar op het moment dat we even in overleg waren om van stap naar draf te gaan. Vliegen de paarden in galop. Ik ben best wel wat gewend (met mijn eigen draverspaarden in hoog tempo draven? is veilig en bekend terrein voor mij) maar dit en dan gingen we nog niet eens op top snelheid werd me even teveel. Iets met de controle & loslaten misschien, haha! ? Nou ja, moest ik even door de spanning een traantje laten en ben ik met Dylan in gesprek gegaan. En zorgde er ondertussen voor dat ik mijn hoge ademhaling naar de buik verlegde. Zei tegen Dylan dat ik het best spannend vond en of hij rekening met mij wilde houden. Ik toonde mijn kwetsbaarheid door mijn gevoel te openen en uit te spreken. Ik deed verder niks maar Dylan reageerde acuut op mij en verminderde zijn snelheid in een rustige galop. Daarna was voor mij de spanning eraf en heb ik mij goed kunnen ontspannen en heerlijk kunnen genieten op deze kanjer.
Zo mooi kan het werken dus ook in het zadel spiegelt het paard je.
Dankjewel lieve Dylan voor de geweldige rit.

Written by Sita

Plaats een reactie
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.